Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Тя ми изневери с по-глупав и грозен от мен! : Магда: ясновидство, хороскопи
02.12.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Тя ми изневери с по-глупав и грозен от мен!


Обичахме се дълго време, но явно не е била тя жената за мен. Затова помолих гадателката Магда да ми направи един пентаграм за късмет.
Сега в момента съм сам, нямам нова приятелка, но за сметка на това съм много спокоен и обнадежден, защото имам уверението на Магда, че съвсем скоро ще ме застигне личното щастие.

Аз съм на 33 години от София имам частен бизнес. давам работа на още четирима човека, сега искам да дам любов на някой, който няма да се подиграе с нея. Името ми е Николай и съм зодия Овен. Висок съм 1,76, скромен, тих и добър.
Магда всичко позна за мен, каза ми го така, както беше, без грам да обърка нещо. Все едно ме е познавала дълги години. И ако я попитате, тя ще потвърди това нещо, което аз ви казвам.

Знам, че е още много рано, но някакво спокойствие настъпи в мен, след срещата ми с Магда. Искам, много искам животът ми да се промени, да стана нов човек, да имам онова, което имат и другите хора. Обичам много децата и знам, че ще бъда страхотен баща. И Магда ми каза, че ще имам едно дете. дано да е така. Много се надявам на някаква промяна.

Николай от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.