Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Светът ми се срина за един миг : Магда: ясновидство, хороскопи
09.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Светът ми се срина за един миг


Омъжена съм от 15 години, всичко беше прекрасно, семейство за пример. Имаме две прекрасни деца – син и дъщеря. Мъжът ми беше всичко за мен – единственият човек, на когото можех да се доверя през целия си живот.

Имах много гадно детство. Затова нямах вяра на никого, дори на собствените си родители. Неговият дом стана и мой дом. Понякога се карахме за глупости – малки дребни неща, но си мислех че много ме обича, както и аз него.

Семейна идилия. Никога не съм имала повод да го ревнувам или да се усъмня в него. Една вечер вечеряхме при свекърва ми, изведнъж мъжът ми скочи като ужилен и тогава чух един звън на телефон. Телефон, който си мислех, че стои забравен в един шкаф.

И разбрах, без никога да съм се съмнявала. Изчаках да се навечеряме и го попитах кой звъни. Той беше толкова шашнат, че първото нещо, което каза е, че не е жена. И на мен ми стана ясно всичко. Светът ми се срина за един миг, с един звън. Това беше най страшното нещо за мен, което можеше да ми се случи. Поисках му обяснение.

От началото твърдеше, че са само телефонни закачки. Но аз не се предавах. В продължение на месец малко по малко успях да науча всичко. Работел в същата сграда, в която и тя. От разговори разбрал, че е разведена. Един ден тя си купила телефон, той поискал да го види и си набрал своя номер.

След известно време решил да й се обади да пият кафе и така започнало всичко. Лъгал ме е шест месеца, без да подозирам нищо, без да се усъмня. Прибираше се навреме, не ходеше никъде или аз така съм си мислила, защото събота и неделя понякога работя. Тогава се е срещал с нея. Но най-много за половин-един час. И много телефони разговори.

Тя е от друг град. Той твърди, че никога не е имало секс не защото не е искал, а защото като са имали възможност, просто е бил много притеснен. И нищо не е могло да стане. Но от това не ми става по добре.

Видях я дори как изглежда. Аз си мислех, че е супер, но не е така, тя дори е по възрастна от мен. Аз съм на 34 години. Това за случая накратко. От тогава той плаче и ми се кълне, че много ме обича. Казахме си толкова много неща,той не знаеше нищо за мен за живота ми от преди да се оженим. И разбра колко много ме е наранил. А аз просто не исках да се връщам в миналото, беше ме срам от него.

Въпреки че не бях виновна за нищо. Той твърди че е бил с нея, защото е искал да види какво е с друга жена. Аз му бях първата жена в живота. Просто го е правил за разнообразие. Но и на мен на моменти ми е било скучно и аз съм имала много възможности,но не съм се изкушила. След случая правим най-хубавия секс, аз никога не съм си мислела, че може да има такова изживяване.

Но не можех да забравя. Не можех да простя. И ако един ден се чувствах по-добре, на следващия вече не. Имаше моменти, когато се предавах и не можех да продължа напред. Но не можех да се разведа, не можех да причиня това на своите деца, защото знам какво е да нямаш семейство. Знаех, че те трябва да преживеят това с мен.
Писах на Магда и й казах какъв ми е проблемът. Тя ми даде съвет, както и един ритуал. Още от разговора ни се почувствах по-добре. Ритуалът категорично помогна. Вече мисля, че сме преодолели кризата. Знам, че не мога да върна времето назад, но знам също така, че винаги има прошка.

Веселина Ванчева, Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.