19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Един мъж много ме тормозеше

Тя е по-голяма от мен, но се обичаме

Тя е по-голяма от мен, но се обичаме


Той беше решил, че може да прави с мен каквото си иска


Казвам се Милена и искам повече хора да прочетат това мое писмо, за да не им се случват такива неща. Аз съм на 22 години и съм студентка в София. Имах приятел, с който се разделихме, защото той беше много ревнив. Връзката ни с Иван продължи 8 месеца и за мен не беше нещо сериозно, но все пак бяхме заедно. Аз през това време не съм му дала никакъв повод, но той въпреки това ме тормозеше. Вдигаше ми скандали дори и да излизах с приятелки. Не съм му изневерявала, даже не съм и общувала с кой знае колко момчета през това време. направо се бях изолирала. Една вечер бях на моминско парти на моята най-добра приятелка, която се омъжи. Той дойде, стана голям скандал в заведението, защото там имаше стрийптизьори, ама това е моминско парти, все пак. Изложи ме пред всички.След този случай аз реших да скъсам с него и се изнесох от тях.

Той продължи да ме тормози. Затова пратих на гадателката Магда едно писмо с молба да ми помогне чрез някакъв ритуал да го отдалечи от мен. Тя не знам какво е направила, освен това ми направи и гадание, каза ми, че в бъдеще ще бъда с друг, по-подходящ човек и това някак ми даде сили да скъсам окончателно с него. Бях много категорична този път и изобщо не му позволих да ми влияе. Така свърши всичко. Сега наистина съм с друг човек, много по-добър и свестен.

Милена Ф. от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.