07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Той направо ми взе ума!


Преживях голяма драма. На моята възраст взех, че се влюбих в един по-млад от мен доста. Той беше от друг град, но това не попречи историята да се разчуе. Мъжът ми разбра, имахме малка драма, но аз му казах, че всичко е приключило. А той също си има някои дребни грехове, така че не смее много да ми отваря уста. В крайна сметка и аз не съм светица, ама и той не е по-различен от мен.
Та с това момче ми беше много трудно да се разделя. Постоянно настояване от негова страна, постоянно ме търсеше, обаждаше ми се, смс-и, писма, чакал ме е няколко пъти и пред работата, та едва успях да излъжа, че това ми е братовчед.

Не знам какво му беше станало, като аз още в началото му обясних да не се надява на нещо сериозно, защото съм семейна. А бе той всичко знаеше, знаеше и че за мен това е само секс, но като почна да ми се обяснява, че се е влюбил и направо ми призля.

Магда ми направи гадание и пентакъл. Мина се известно време и той започна да се отдръпва от мен. Вече не ми досажда така, както преди. Най-много да ми се обади по телефона и да мълчи, но това е поносимо, в сравнение с онова, което беше. Знам, че след още малко време той няма и да си спомня за мен, но тормозът беше голям. В крайна сметка, човек каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи.

Радка от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.