07.03.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда спешно разреши дилемата ми след консултация по Skype


Преди около седмица трябваше да взема едно бързо решение, свързано с бъдещата ми работа

Аз работя като управител на един доста добър ресторант в София. Преди около десетина дни ми предложиха работа в чужбина, която е сходна на тази, която имам в София. Трябваше да взема много бързо решение, защото позицията не е за изпускане.

Понеже не знаех как да постъпя, реших да се посъветвам с гадателка, която поне да ми даде някакви насоки и да ми каже дали си струва риска. Казвам риск, защото хората в чужбина са българи и в подобни случи винаги имам едно наум. Но човекът ме познава, знае как работя и можех да му имам доверие. И все пак…

Нямах време да вися пред вратите на разни врачки, затова помолих Магда за консултация по Skype. След няколко уговорки успях да се свържа с нея и я попитах за всичко, което ме интересува. Нейният отговор на въпроса ми дали да приема работата във Виена беше положителен и сега аз изчаквам да изтече предизвестието ми, за да мога да замина. Няма да обяснявам колко се вълнувам и защо съм доволна от това, което Магда ми каза. Тя, естествено, направи и няколко допълнения за неща от личния ми живот, които също са важни за мен, но не се сетих да попитам.

Сега броя дните до заминаването и съм много обнадеждена за бъдещето си. Благодаря на Магда и на всички около нея, които й помагат за надеждата, която ми даде.

Мариана Григорова от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.