Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Знам, че е невъзможна любовта! : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Знам, че е невъзможна любовта!


Много пъти съм казвала, че трябва да съм практична, а не романтична, но не винаги ми се е отдавало

Преди време срещнах най-страхотния мъж в моя живот. Разделихме се без да сме се видели. Той живее в чужбина и аз нямаше как да замина при него. Той дойде веднъж в България, но аз отказах среща с него. Толкова глупаво! Обади ми се по телефона и аз му казах, че съм заета.

Писахме си в продължение на три години. Много го обичам. Но знам, че е от онези невъзможни любови, които е по-добре да си останат невъзможни.

Магда ми помогна да осъзная нещо много важно. Благодарение на нея разбрах, че по-важно нещо от моето щастие и добруване няма. И затова сега, вместо да страдам за нещо хубаво, но невъзможно, аз работя в посока оправяне на собственото ми бъдеще. Че за тия три години доста неща бях занемарила.

Любовта е хубаво нещо и е прекрасно ако си обичал веднъж. Но аз сега съм по-спокойна, защото до себе си имам човек, когото не обичам, но на който мога да разчитам. Така е, не мога да си изменя душата – аз не обичам сегашния си приятел, но ми е хубаво с него и нямам нищо против той да ме обича. В крайна сметка, Магда се оказа права като ми каза, че всичко идвало и минавало с времето си. Ако някой преди нея ми беше казал, че ще живея с Мишо, щях да се изсмея, но ето че ние вече живеем заедно и подреждаме по някакъв начин общия си живот. Благодаря на Магда за милите думи и хубавите съвети.

Марина Аделова от Бургас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.