09.03.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имам още малко време до големия успех!


Аз съм студентка четвърти курс медицина. Може да ви се стори странно защо човек като мен пише на разни врачки и гледачки, но аз все пак го направих и на въпроса защо ще отговоря защото чувствах необходимост.

Животът ми е гладък. Мога да кажа, че почти нямам проблеми. Уча, имам си приятел, имам възможност да работя, за да си изкарам някакъв лев отгоре. Някой ще каже какво толкова, всичко ти е наред.

Ами не ми е наред. Имам проблеми със следването, защото аз много се старая да ме избират за разни извънкласни мероприятия, да участвам в разни семинари и конкурси, които след това много ще ми помогнат. Обаче винаги става така, че друг избират. Често това много ме дразни. Аз съм добре подготвена, симпатична съм, имам амбиции и знания – какво повече искат?!?

Но явно, че тук, както и навсякъде е въпрос на мои и твой хора. Помолих Магда за консултация, да ми каже какво трябва да направя и дали изобщо има някакъв смисъл да упорствам. Тя ми препоръча да ми направи пентакъл.

Може да не ви се вярва, но след като си получих пентакъла, нещата тръгнаха в съвсем друга посока. Започнах да ходя на разни места, на които не съм си и мислила, че ще отида. По-съсредоточена станах, подобрих си още повече оценките и в крайна сметка успях да отида на няколко курса, които още повече ме мотивираха да продължа със специализацията, която си бях набелязала.

Галя Костадинова от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.