09.03.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Сега вече съм щастлива!


Имах много трудности в живота си, но намерих верния баланс


Повод да се обърна за съвет към гадателката Магда бяха множеството неблагополучия, които объркваха живота ми. На 36 години съм, живея в Бургас и се казвам Христина. Неомъжена съм, но имам едно дете, родено без брак.

Отглеждам сина си с помощта на родителите си. Той е на 3 години. Много бих искала един ден, по-възможност по-скоро, да му създам нормално семейство и да си има братче или сестричка. Приятел все още нямам, но от онова, което Магда ми каза, имам надежда, че ще се появи много скоро.

Най-големи трудности досега срещах в намирането на работа. Сменила съм много работни места, на повечето от които работех при некоректни работодатели. Ако всичките тези хора ми изплатят заплатите, които ми дължат, сигурно една година мога да живея без да работя.

Поръчах на Магда пентакъл за работа, защото преди няколко месеца си намерих нова работа и не бих искала нещо да се случи, да я загубя или да ме съкратят. Плащат добре, въпреки, че самата работа е малко напрегната, но така поне времето минава по-бързо.

Аз съм от този тип хора, които като имат работа и всичко останало им се струва по-лесно за преодоляване. От мен зависи прехраната на моето дете, а и малко гледам да помагам на родителите си, така че това е от значение за мен. Засега пентакъла на Магда ми помага и съм много доволна за гаданието, което ми направи, защото ми каза много интересни неща.

Христина Добричкова от Бургас

3 thoughts on “Сега вече съм щастлива!

  1. Безплатна ли е помощта от Магда?

  2. Каквото Господ е дал като дарба то се дава или разпостранява без да се търси отплата за него!Прави добро!

  3. Когато човек е страшно отчаян ще се хване и за сламката/скъпи мои манипулирани съграждани/.След всяко падение следва извисяване/природен закон/.Защо ще си плащате за нещо,което следва своя естествен ход?Днес си щастлив,утре си нещастен и така до края на живота!Лека нощ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.