20.04.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Сега съм в очакване на голямата любов


Здравейте! Пише ви Маргарита Господинова от Плевен. Искам да ви благодаря за доброто отношение и за това, че Магда намери време да отговори на писмото ми и на моите запитвания.

Аз не съм омъжена още и не смятам да се омъжвам, защото за мен бракът е отживелица. Но като всеки нормален човек и аз искам да намеря някой, с който да си прекарвам вечерите. И не само. Имала съм много любовници, но нито един истински приятел. Много рано осъзнах, че мъжете ще ме харесват заради това как изглеждам, а не какъв човек съм. Аз обаче не съм се отказала да търся Него.

Магда ми даде ясни индикации, че той е някъде там и вече е тръгнал към мен. Знам, че ще се срещнем съвсем скоро, защото тя дори ми каза как изглежда и на колко е години, позна дори това, че той ми е колега, макар да не работим заедно. Аз наистина познавам такъв човек, но ние с него досега сме били само на „Здравей!-Здрасти!“

И през ум нямаше да ми мине, че може да има нещо по-така между нас, въпреки, че аз много го харесвам. Сега нищо не правя по въпроса. Не съм активната аз, само стоя и чакам, защото знам какво ще се случи. Пиша това, за да кажа на Магда, а и на всички вас, че ние вече се видяхме извънслужебно в него. Той ме покани на вечеря. Вече няколко пъти излизаме за по питие след работа и мога да кажа, че искрата между нас я има.

Благодаря на хората, които са около Магда и й помагат, за да може тя да помага на такива като мен. Магда, целувам ти ръка, благословена да си, да си жива и здрава още дълги години.

С уважение: Маргарита от Шумен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.