09.03.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имам си една мечта!

анорексия


Искам да замина за чужбина и да се устроя там

Сега съм на 22 години и уча философия в Софийския. Иначе съм от Стара Загора. Повечето ми приятели малко след като завършиха се изнесоха навън. Гаджето ми е в Германия от 5 месеца и не мога да ви обясня аз как се чувствам в момента. Много искам да замина при него и да си продължим живота заедно.

С него сме откакто се запознахме в училище, когато бях 9 клас. Заради заминаването му в Германия се разделяме за първи път. Пу, да не ни е уроки, но досега не сме се карали и много добре се разбираме. Аз го обичам и той ме обича и няма нищо друго, което да е важно. Имаме си доверие и аз знам, че там той прави онова, което е правилно и аз правя тук това, което той очаква от мен.

Магда ми даде надежда с гадание и съвет. Онова, което исках да знам е само едно – дали с Миро ще бъдем заедно и дали ще се установим някъде в чужбина. Много се зарадвах като разбрах, че отговорът и на двата ми въпроса е да. Така се почувствах много мотивирана да продължа да се развивам занапред и да не пестя сили. Искам да успея в моя живот и да живея по-спокойно.

Магда е много мила жена и съм ужасно щастлива, че попадна на нея в интернет, защото където и да отида, ще мога да я потърся чрез интернет.

Зорница Даниелова от Стара Загора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.