07.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Детето ми вече не се стряска насън


Аз имам детенце на 4 годинки, което е много емоционално

Като си хареса някоя моя приятелка или приятел на мъжа ми, или пък човек, който е дошъл у дома и му е обърнал някакво внимание, и ако този човек си тръгне, той не може да спре да плаче след като този човек си тръгне. Много е чувствителен и в детската градина госпожите казват, че той единствен се разчуствал на приказките и все задавал въпроси накрая.

Ходили сме на психолог, тя ни каза че това ще го израсте, но не можа да направи нищо за стряскането му на съм, което понякога е много брутално, с викане, плач, падане от леглото. Взимала съм го да спи при мен, когато мъжът ми е бил нощна смяна – пак същото.

Сега, два месеца след като си получихме пентакъла от Магда, който стои под дюшечето му, моят малък син е много по-спокоен и много по-кротко спи. Няма ги вече онези плачове и подскачания. Пак си мрънка насън, но не е както преди. Аз съм много доволна от това, което Магда направи, защото съм убедена, че след време всичко това ще изчезне напълно.

Фани Костова от Добрич

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.