20.04.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Намерих сили да кажа: Стига толкова, аз бях до тук!


Имах дълга и трудна връзка с един много обсебващ мъж

Неговата ревност е била повод за скандали, а напоследък той започна и да ми посяга. В началото не беше така, но колкото повече време минаваше, толкова повече аз виждах неговото истинско лице. Не можете да си представите какво бях принудена да изтърпя накрая. То не бяха обвинения, то не бяха обиди, чакаше ме след работа, идвал е и в офиса, говорил е глупости.

След като се разделихме този тормоз продължи известно време. Престана именно с помощта на Магда. Писах й, защото накрая започнах да си мисля, че има някаква магия, че този човек действа под нечие влияние. Оказа се, че магия наистина има. Тя му е била направена от майка му, която искала той да се ожени за мен. Ако нещата бяха нормални, ако той беше нормален както в началото, това нямаше да е невъзможно. Все пак аз обичах този човек. Но как да бъда с него като всяка една минута с него беше истинско мъчение?!?

Минаха три месеца откакто не живеехме заедно и въпреки това той продължи. Появи се нов човек в живота ми и аз исках да го предпазя от този тормоз. Магда ми даде правилните отговори на въпросите, каза ми какво точно трябва да направя, за да престане всичко това. В крайна сметка, ние с новия ми приятел се преместихме в друг град.

Сега съм щастлива и спокойна. Нямаше да успея без помощта на Магда, затова аз искам да й благодаря и да кажа на всички момичета като мен да не се примиряват с положението, а да действат. Магда ми даде някои много правилни съвети и насоки, и най-вече уверението, че всичко ще е наред, ако се преместим с моя човек на друго място.

Калина Григорова от Бургас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.