04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Приятелката ми завидя на щастието


Понякога си мисля, че хората нямат друга работа, освен да правят злини

Казвам се Мая и съм на 44 години. разведена съм от 13 години и от 4 години имам сериозна връзка с един мъж, който е по-малък от мен с 5 години. Обичаме се, живеем заедно, но нямаме намерение да се женим. Така ни е добре. Не сме имали проблеми, докато уж най-добрата ми приятелка не реши да се пробва с него. В буквалния смисъл. Когато разбрах не знаех изобщо как да реагирам. Истината е, че те преди са били интимни, но тя ми е казвала, че връзката им е била само сексуална.

Сексуална, сексуална, но в един момент тя започна много да го наобикаля. Една моя близка ми каза, че ги е видяла в едно заведение да се държат за ръце и ми каза. Аз го попитах, той не отрече и стана скандал. А онази я наредих само както аз си знам.

На Магда писах да ми помогне да я разгранича по някакъв начин онази, да ми каже дали имаме бъдеще с него и да ми даде някакъв съвет как да се пазя от такива хора като нея. Много доволна останах, за нула време разчистих терена и сега нещата между нас са пак както преди, даже още по-добре. Чувстваме се влюбени както в самото начало.

Мая Владимирова от Казанлък

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.