18.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Днес аз вече съм различен човек


Бях много притеснен за здравето на моята майка

Оказа се не чак толкова голям проблем нейното заболяване, колкото това да я накарам да отиде на лекар. Истината е, че и аз много се притеснявах да не е нещо сериозно. Затова писах на Магда да ми каже как стоят нещата и поне да съм малко наясно. Магда ми каза за здравословния проблем на майка ми, каза ми даже как да я накарам да се прегледа, без да се плаши от лоши новини. Сега майка ми е добре, пие само някакви лекарства, които са по-скоро за предпазване, отколкото за лечение.

Аз съм на 26 години и живея с майка ми, но не защото не мога да живея сам, а защото преди няколко месеца баща ми почина. И двамата го преживяхме много тежко и затова аз останах при нея, в родния ми град. Иначе живея в София, но работата ми е такава, че мога да работя отвсякъде, където има компютър. Майка ми много тежко го преживява все още. И не иска да чуе за лекари и болници, защото той почина в болницата.

Много ми е странно все още всичко, което се случва, но знам, че ще го преживея. Важното е само майка ми да не се предава и да продължава да се грижи за себе си. Не знам докога ще ми се наложи да остана тук, но в момента няма друго важно нещо. Поне съм спокоен за здравето й, защото и Магда и лекарите казаха почти едно и също. Имам надежда, това е най-важното. Иначе съм млад и животът е пред мен, така че мога да дам на най-близкия ми човек това, от което има нужда сега, а именно подкрепа и любов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.