Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Няма по-голям страх от страха за децата : Магда: ясновидство, хороскопи
26.02.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Няма по-голям страх от страха за децата


Пише ви една майка, която иска сподели своето впечатление от Магда

Аз имам едно дете, което е на две годинки и много се притеснявах, че е урочасано, защото постоянно боледуваше. Все дребни неразположения бяха, настинки и други подобни, но вечер не спеше спокойно и само мрънкаше насън. Изобщо, беше много плачлив.

Казвам беше, защото след като писах на Магда и след като тя направи ритуал и ми изпрати талисман, положението се подобри. Малкият стана по-спокоен, по-кротък и вечер спи спокойно. Поръчах си и пентакъл, който да е за семейството ми и хороскоп ми направи Магда. След като направих това, мога да кажа, че положението се нормализира и сега съм много по-уверена като майка и съпруга.

Знам какво ще си помислят повечето хора, които ще прочетат това, но има неща, които не зависят от нас и едно подобно нещо като разговор с гадателка или друг специалист донякъде уравновесява положението. Защото аз малкия и на психиатър съм го водила, и от това нямаше кой знае каква полза. Питала го е разни неща, даде му някакъв сироп да пие и това беше. Той продължи да си плаче и да е неспокоен.

Има врачки и врачки. Магда се отнесе абсолютно компетентно, спокойно и нямаше нищо общо с онова, което са ми казвали и правили другите, при които съм ходила. Доволна съм и определено имаше ефект всичко, което тя направи за нас.

Стоянка Христева от Разлог

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.