Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Пентакълът на Магда ми помогна да си намеря работа : Магда: ясновидство, хороскопи
13.06.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Пентакълът на Магда ми помогна да си намеря работа


Аз дълго време работех на едно място, на което не ми плащаха никакви пари

Обаче стоях там и си натисках парцалите. Защо го правех, не знам, но имаше и други колеги като мен. Много ми се усложниха нещата с плащането на заеми и сметки, ама много. По едно време чак се бях отчаяла. Тогава взех да ровя в нета да търся врачки, баячки, някой, който да ми помогне да се изправя и да продължа напред. Нямаше смисъл да стоя там, ама все си казвах, че следващия месец може и да си одържат на думата и да платят, а те много обещаваха.

Магда ми направи пентакъл и ми прати гадание с отговор на всичките въпроси, които й бях задала. Малко по-сигурна се почувствах след това. Ами в крайна сметка аз бях първата, която си тръгна оттам. Другите още стоят и се надяват на трохите, които им дават всяка седмица, защото онези са хитри и всеки петък ни даваха по 20-30 лева, колкото да не е без хич.

Аз сега работя на нова работа. Намерих сили да се махна и не съжалявам. Много по-добре съм, а пък колегите ми да си стоят, щом им е толкова акъла.

Не казвам, че на Магда пентакъла ми е намерил работата, но ако не беше той, както и онова, което тя ми каза, аз още сигурно щях да се подмотавам там и да се чудя кой край да подхвана по-напред.

Гергина Филипова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.