чт. окт. 22nd, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Самотата ме съсипвашеРешението да остана сама беше мое и се оказа грешно

Така не си спестих нито болките, нито разочарованието, нито сълзите. Нищо не си спестих, даже напротив. Всяка трудност, всяко препятствие изискваха двойно повече усилия, защото бях сама и сама трябваше да се справям. Имах много свободно време, но всичко останало ми липсваше.

Да си остана сама реших след като един мъж се подигра жестоко с чувствата ми и в продължение на една година ми е изневерявал. Нямам идея колко още щеше да продължи, ако една приятелка не ми беше казал. А и той си призна, така че…

Колкото и да е исках тази самота, дойде един момент, в който трябваше да се освободя от нея, защото бях тръгнала да полудявам. Все пак съм на 45 години и не исках ако стана на 54 положението пак да е същото.

Магда ми направи нещо като хороскоп, гадание някакво, но най-вече писмото, което ми написа ми вдъхна голяма вяра, защото колкото и да си я бях наложила тази самота и изолация, и аз исках като нормалните хора да срещна няколко в живота си, да имам човек до себе си.

Ясновидството е много интересно нещо. Хем повдига леко завесата, хем дава самочувствие и мотивира да предприемеш нещо, за да не останат нещата в блатото. Сега съм в очакване на новото в живота ми и не само го очаквам, но и правя всичко възможно то да се случи.

Димитрия Гергова от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.