04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Искам щастие за дъщеря ми


Семейството на дъщеря ми се разпадна още докато беше по-млада. Зет ми и до днес не се е сетил за детето си, нищо че тя е вече голямо момиче. Един лев издръжка не е дал.

Двамата са разделени вече почти 20 години, но тя така и не си намери друг човек, който да е до нея. Животът й мина в грижи за внучката. За себе си не мислеше, работеше на две места, само и само детето да е добре.

Колко съм й говорила, че трябва да си намери другар в живота, да не е сама, да има подкрепа, но тя така и не ме чу. И до днес си е сама. А на мен ми е мъчно, защото нас с баща й няма да ни има вечно. Трябва да си създаде ново семейство.

От Магда исках да разбера дали това ще стане някога, та да си отида спокойна от този свят. Магда ми каза много добри думи, много хубави неща, които ми се иска да се сбъднат, за да е щастлива дъщеря ми. Магда каза, че до три години ще си намери мъж, че даже и в чужбина ще живее с него. И за внучката ми каза, нищо че не я бях питала. Много ми се иска да всичко да е истина, защото няма по-голямо спокойствие от това да знаеш, че децата ти са добре. Иначе голямата дъщеря си има семейство и добре си живеят, но ще е добре и малката да се събере с някой, още повече че сега внучката завърши и ходи на работа. Скоро ще е студентка и много късмет я чака, така каза Магда.

Трябва да има повече такива хора като Магда, че да им е добре на хората. Като знаеш, че нещо хубаво те чака, ти щеш не щеш ще направиш така, че да се случи.

Пожелавам й много здраве, да е щастлива и все така да помага на хората.

Янка Петрова от Пазарджик

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.