Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Пентакълът на Магда ликвидира неудачите ми : Магда: ясновидство, хороскопи
26.02.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Пентакълът на Магда ликвидира неудачите ми


Живея в една кооперация, в която всичките семейства са ужасни. Във всяко има някакъв проблем и вместо да седнат и да си оправят проблемите, те тръгнали с мен да се занимават. Хорската злоба и завист е нещо страшно.
Аз съм семейна от 17 години, с мъжа ми се познаваме от 20 и кусур години, но до миналата година никога не сме имали проблеми. Никакви, нито емоционални, нито финансови, нито физически. Стараем се да се оправяме както си знаем. Обаче тая хорска злоба, тоя човешки инат нямат равни.

Разбрах от приятелката ми, която е колежка с една от комшийките, че онези не спирали да ме обсъждат, даже едната нарочно се закачала с мъжа ми, за да ми е гадно. Обаче той да не е прост да се хваща с такива като нея!

Какво ли не съм намирала пред врата, под изтривалката, боклуци, пръскаха и с кръв дори! Да пръскат, да завиждат, аз съм над тия неща.

Поръчах си от Магда пентакъл, да има нещо дето да ме пази все пак. Тя ми каза много за бъдещето, за това кой ми прави мръсно и как да се избавя от тази неразбория около мен. Сега ми е по-леко на душата, по-спокойно ми е. С мъжа ми пак сме си задружни както преди, не се караме за глупости и има мир и спокойствие в нашия дом.

Фанка Гочева от Хасково

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.