07.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Втори живот живея, благодарение на Магда


“Живея втори живот, благодарение на нея. За първия и не искам да си спомням, но го правя, за да споделя и да се отблагодаря по някакъв начин на пророчицата Магда, въпреки че отплата за живот – няма. Чудя се как може ежедневно да акумулира в себе се хорското нещастие и да намира сили да помага.

Само моята история беше достатъчна, за да срине най-близките ми – родителите. Вярно е, че на чужд гръб – тояги много, но Магда не постъпи с мен като с чужд човек.

Омъжих се сравнително млада – на 21 години и до преди две години можех да се закълна, че спокойно ще остарея с мъжа да себе си. Е, не са били съвсем безбурни годините, но наистина бяхме човешко и нормално семейство.

Преди две години една вечер мъжът ми се прибра за първи път пиян вкъщи и оттогава не е спирал. Не бяхме подготвени – нито аз, нито децата. Защото преди това той беше заклет трезвеник. Не изтрезняваше с денонощия, загуби работата си, но пък си намери… любовница – за срам на квартала – сестра по чашка в местната кръчма.

Покрай тези тревоги ме сполетя стресов диабет. И за него не бях подготвена, та преди да потърся медицинска помощ – бях пред диабетна кома – с такова високо ниво на кръвната захар.

Като скачени съдове – рухнаха родителите ми, за броени месеци, синът ми прекъсна следването си в последната година, а дъщеря ми започна да бяга от училище.

Бях толкова отчаяна в опитите си да потърся обяснение защо ми се случва всичко това – че сигурно съм обходила и писала до всички възможни врачки, за които съм чела или чувала. С последна надежда писах на Магда.

Бях потресена от отговора – разбрах, че най-близката ми приятелка (по стечение на обстоятелства – стара мома) ми е причинила всичко това, при което умишлено, от злоба и от завист. И върнах лентата назад – никога нямаше да се сетя сама.

Преди две години карахме Нова година заедно – тя е сама и беше приятелски и човешко да не е сама поне на Нова година. Тогава тя изпи няколко питиета повече и започна да съска като змия: че всичко съм получавала даром, че имам най-свестния мъж и най-добрите деца, че никога дори един грип не ме е събарял на легло – за сметка на нейния непоносим живот.

Тогава не обърнах внимание, даже се опитах да я успокоя, отдадох го на алкохолното влияние – нещо непознато до този момент в нашия дом. А тя е посветила времето си да ми затрие живота.

Изпълних всичко от заръките на Магда. Нека не ми се сърди, но не смеех и да повярвам, че всичко може да се оправи. До деня, в който мъжът ми се върна трезвен, с букет и повече не посегна към чашката. От раз!

Месец след това синът ми се върна в университета и дори започна да работи, за да не ми тежи финансово. Дъщеря ми престана с бягствата, а аз свалих кръвната захар до степен, в която мога да не пия лекарства.

По-интересното е, че “приятелката” ми е почти обездвижена от невропатия – в следствие на диабет. Не съм й го пожелавала – но явно е така по някакви неписани закони за равновесието. Сега, благодарение на Магда, имам енергийна защита срещу “добри пожелания” и живея втори живот!“

Ивана Светославова, 46-годишна, Варна

1 thought on “Втори живот живея, благодарение на Магда

  1. Оххх,стига с тея глупости! Преди 5 минути ме спира някаква насред улицата и почва да дрънка,пък аз не знам какво да кажа освен ЪЪЪЪ.Даже като ме пита за името ми я излъгах,ама тя дори не разбра,и за възрастта си излъгах защото разбрах че ако някой ти знае имарто и рожденната дата наистина може да ти направи мръсно,и тя тая като почна и накрая завърши с това че имам направена магия!!!!!Егати ти и наглостта – ей вие врачките не се ли изморихте с една и съща лъжа?И най тъпото е че не познава а налучква и все ме пита : Така ли е?,че и 30 лв за разваляне иска!Ако знаеше че въобще не искам да чуя всичко това от нея дали щеше да продължава да лъже?“Деца няма да имаш,с мъртвешка вода си поляна,конец са ти взели…“Аз деца няма да имам но не защото имам магия а по лични причини.И чернокос мъж ме бил харесвал ама го било срам…-що за глупост?!Аз дори не харесвам мъже!!! Това са глупости,не казвам че тази Магда е лъжкиня,но се възмутих как може да лъже че имам магия и сега се очаква да й повярвам и да ме тресе страх и накрая нищо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.