чт. окт. 24th, 2019

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Магия спъваше бизнеса миАз съм мъж на 34 години, образован съм, много чета и последното, за което щях да се хвана е, че в моя бизнес нещата не са наред, защото има магия. Но така се оказа.

Бившата ми приятелка е много отмъстителна. Само гледа как да ми навреди. Сега имам друго момиче до себе си и онази умира от ужас. Магда ми каза, че ми е направена магия, каза ми и какво точно е направено, прати ми пентакъл, направи и един ритуал и като по чудо всичко тръгна нормално. Аз наистина намерих разни неща в магазина, не искам да казвам какви, неща които само една луда жена може да сложи там, кой знае колко пари е дала за тия глупости, но сега всичко е наред. Аз съм много по-спокоен, хората пак се върнаха в магазина, вече не се караме с новата ми приятелка.

Защо тези хора постъпват по този начин за мен винаги ще си остане загадка. Важното е да не ти пука особено, да намериш точния човек като Магда, който да ти помогне в такива ситуации и да продължиш напред. Аз съм убеден, че всичко е въпрос на настройка, но не може да имаш каквато и да е настройка, без някой да направи нещо и ти да си убеден, че този някой е точния човек.

Много по-спокоен съм сега и съм убеден, че всичко, което ще ми се случи ще е за добро. Усещам промяната и знам, че оттук нататък животът ми ще е различн, защото аз ще си го направя такъв и няма да позволя на разни хора да ми се бъркат и да го провалят.

Владо Хубчев от Карлово

1 thought on “Магия спъваше бизнеса ми

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.