19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Попаднах на Магда случайно и животът ми се промени


По-скоро се промени начина, по който мислех, а това промени и живота ми като цяло

Не бях нито отчаяна, нито изоставена, имам си работа, всичко ми е наред. И гадже си имам дори. Но животът ми буксуваше. Нищо интересно не ми се случваше, нищо не се променяше. Аз съм динамична натура, но изведнъж се бях застопорила на едно място и да исках не можех да мръдна.

По едно време реших, че не обичам приятеля си и го помолих да се разделим за малко. Каква огромна грешка щях да допусна, само аз си знам. Добре, че се усетих навреме и добре, че той е човек разбран и разумен и е свикнал с всичките ми странности.

Магда се появи в един много интересен за мен момент. Точно когато бях решила да зарязвам всичко, аз случайно открих нейната страница в интернет и като видях на колко много хора е помогнала, реших и аз да пиша, ей така, от любопитство.

Ако ви кажа, че писмото й ми подейства като шамар, сигурно няма да ми повярвате, но е точно така. Аз не знаех нито коя съм, нито какво се случва с мен. Все едно Магда беше станала от масата, на която сме прекарали много време заедно. Имах чувството, че ме познава много по-добре от самата мен.

И до ден днешен аз все още препрочитам писмото, което ми прати тогава. Това беше преди около година. След това сме си писали още два пъти, но първото й писмо остава много важно за мен. Не знам как да ви го обясня, но онази инертна и изплашена личност вече няма и следа. Може би трябва да й пишете, за да разберете…

Марго Христова от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.