07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имах странна болка в зъбите, Магда ми помогна да се спася от това ужасно усещане


Оказа се, че всичко е било на нервна почва. Аз съм си внушила тази болка, за да не усещам друга, много по-силна.

От една година съм разделена с моя бивш съпруг. Той ме изостави заради друга. Когато това се случи, нищо друго не беше от значение за мен. Исках единствено да се върне. Но той си беше взел някакво решение и нищо не беше в състояние да го разубеди. Добре че нямаме деца.

Сега съм сама, а той си има нова приятелка. Много трудно го преодолях. Стараех се да живея така, все едно нищо не се е случило. Не ми се отдаваше много. Затова и се получи тази болка в зъбите. Ужасна болка ви казвам. Няма кръв, няма оток, само болка. Бях на зъболекар – нищо.

Тогава писах на Магда. Казах си, че все трябва да има някой, който да знае какво ми е. Направихме общо три сеанса. Три писма разменихме с нея и накрая всичко стана ясно. Изчистих се от проблемите. От мислите се изчистих, от всичко се изчистих. Вече съм много по-добре. Поне не мисля за него, не се интересувам какво му се случва, добре ли е, не е ли…

Освободих се от мислите за него. Сега мисля единствено за себе си и нищо друго не ме интересува. Важното е аз да съм добре, а Магда положи много усилия действително да се почувствам добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.