04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Няма по-голям ужас от това да си болен и да не знаеш какво ти е!


И лекарите да вдигат безпомощно рамене

Оказа се, че всичко е било заради магията, която ми е била направена. Аз съм интелигентна жена и в такива неща не вярвам, но ето че се оказа точно това. В момента в който Магда ми отговори и аз си получих пентакъла, два месеца след това отивам на лекар и няма и помен от ония високи стойности. Ами и холестерола и кръвната ми захар бяха в небесата.

За магията е виновна зълва ми. Какво толкова й направих на тази жена, защо така ме намрази – не знам. Откакто съм дошла в тази къща, бял ден не съм видяла. Ама и колко врачки обиколих, всички ми викат нищо ти няма, бука, добре си, чиста си. Магда да е жива и здрава, че ме отърва от това зло!

Сега ми е много по-спокойно и мирно на душата. Направих ритуала, който Магда ми каза, поне през ден препрочитам писмото й и съм много добре.

Това, че тази жена е постъпила така не ме спира да съм добра с нея. Ние все пак живеем в един двор, трябва да си говорим и да се почитаме. Така пише и Магда: прави добро, пък тя ако е човек, ще разбере.

Мария Лозева родена в село Чуреково, сега живея в София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.