Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Имам си нова приятелка! : Магда: ясновидство, хороскопи
09.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имам си нова приятелка!


С това момиче сме заедно вече повече от година и това е благодарение на Магда

Моята сестра ме накара да пиша на Магда преди време и аз много се радвам, че стана така, защото иначе досега щях да я карам както преди.

С това момиче се познаваме откакто започнах работа в ресторанта. Тя идваше понякога с приятелки и така се заговорихме. Аз много си я харесах, но все не се решавах да й кажа. Имах няколко несполучливи връзки преди това и не исках точно сега да се захващам пак. Днешните момичета са много несериозни и аз честно казано им нямам много доверие. Тази моя несигурност ми тежеше много, затова писах на Магда ако може да ми каже дали имаме общо бъдеще с това момиче. Много се обърках като получих писмото на Магда, защото от него ставаше ясно, че това е моята душа-близнак. А аз все още се размотавах.

Тогава пак сестра ми взе инициативата. Един ден тя направи така, че Елеонора /така се казва моята приятелка, двете със сестра ми са били в един клас/ дойде сама в ресторанта уж да обсъждат със сестра ми среща на випуска. Сестра ми не дойде, тя ме попита дали закъснява и защо й е изключен телефона и така от дума на дума почнахме разговор. Сестра ми дойде малко по-късно и тримата си изкарахме хубаво после, защото моята смяна свършваше и отидохме в едно друго заведение.

Сега с Нора сме много щастливи заедно. Тя е всичко онова, което съм търсел през годините и благодарение на Магда и на сестра ми сега и двамата сме щастливи.

Радостин Спасов от Горна Оряховица

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.