Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Дълго време не можех да си намеря работа, Магда ме отърва от безкъсметието : Магда: ясновидство, хороскопи
09.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Дълго време не можех да си намеря работа, Магда ме отърва от безкъсметието


Аз съм на 20 години и нямам опит, но имам много желание за работа

Работя от 16 годишна, защото с мама живеем сами и трябваше да й помагам. Обаче така се случи, че докато учех нямах никакви проблеми с намирането на работа, но след като завърших като че ли нещо се пречупи. Не ме взимаха никъде и все за опит ме питаха. Ами какъв опит да имам на 20 години.

Трябваше доста да обикалям, да чакам и да търся, докато все пак намеря нещо. И то ставаше така, че на втория месец се оказвах без работа и без заплата, защото все на некоректни работодатели попадах. Писах на Магда с идеята да ми каже дали имам нещо направено, какво е това моето безкъсметие и защо така се случва – на знам, просто не знам… Даже не искам да се сещам за онзи период. Как сме изкарали с мама, само ние си знаем.

Аз иначе имам една приятелка, с нея ходим понякога по разни врачки, но такава като Магда няма. Много съм доволна, много се радвам, че случайно я открих и сега вече знам, че като имам някакъв проблем ще й пиша и всичко ще е наред. Защото леля Магда ми каза, че нищо не идва случайно, трябва да го повикаш, да го накараш да дойде. Иначе моя късмет си е бил някъде там, ама аз нито съм правила нещо, нито съм искала да го извикам. Нищо не идва даром, трябва да се потрудиш, за да го получиш. Така каза Магда и аз сама разбрах колко сладък е успеха, когато сам си го извоюваш.

Моника Детелинова от Девин

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.