вт. сеп. 29th, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Магда ми помогна да се освободя от едно момичеИскам да благодаря на гадателката Магда, че ми помогна да се освободя от едно момиче, което много зле ми влияеше. С нея не сме имали връзка, но тя много искаше да сме заедно и аз излизах от време на време с нея.

Не съм я молил за нищо, само понякога се е случвало тя да остане у нас, аз у тях и така. Поне 100 пъти съм й казал да не очаква много от мен.

Обаче тя беше като лепка. Където и да отидех, каквото и да правя, тя все до мен. Аз живея в едно село и се казвам Костадин. Тук имам гараж, поправям коли, много хора ме търсят и се оправям някак в живота. А тя нито работи, нито учи, нито помага на техните в градината – нищо. Аз опитах много начини да се оправя с нея, но нищо не помогна. Затова реших да пиша на Магда.

Магда ми прати едно писмо, аз си поръчах и пентакъл и сега вече съм много доволен. Тази жена не ми досажда, дръпна се от мен и ми е по-спокойно на душата. Забравих да кажа, че тя е и по-голяма от мен. Трябва да знаеш точните реплики, иначе не става. Пентакълът си го поръчах и за здраве на мен и на семейството ми, защото аз живея при нашите, помагам им, това-онова…

Ако не можете да се справите с някой проблем, Магда ще ви помогне, за това мога да гарантирам. Тя и на мен ми помогна и аз съм много доволен, защото сега ще търся истинско момиче, което да е с мен, а не разни такива лепки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.