05.12.2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Ревността ми щеше да погуби една истинска любов

Границите вече не ни разделят с любимия ми

Границите вече не ни разделят с любимия ми


Аз съм на 26 години и от две години съм с приятеля ми, който много обичам. Откакто се премести на нова работа, аз изпитвам страхотна ревност, защото ние преди бяхме колеги и работихме заедно.

Аз се казвам Снежана, а той е Петко. Той е от Хасково, аз съм от Ямбол. Най-вече ми става ревниво, когато пред мен започне да коментира други жени или да ги заглежда или да им обръща внимание. А като се съберат с приятелите му да играят карти, направо не мога да си намеря място от яд.

Да не говорим за фейсбука и другите сайтове. Започнахме да си вдигаме скандали, главно аз ги вдигах тези скандали, но и той не ми оставаше длъжен. Така нещата се влошиха и аз трябваше да направя нещо или го губех. А го обичам и не искам да се разделяме.

Една приятелка ме посъветва да пиша на Магда. Нямах никакво доверие в такива неща, но се оказа, че тази Магда не е като другите врачки. Тя нещо психолог си пада, защото много точно ги усети нещата. Няма да ви казвам как ги е усетила, защото и аз не знам, но е факт, че с три изречения ме постави на мястото ми.

Помолих я да ми направи пентакъл, личен талисман, че да мога да се осъзная малко, а малко сила да имам отнякъде. Нали знаете как човек трябва да се хване за нещо, за да продължи. Е, ако ме питате как са нещата сега, горе-долу 4 месеца след като ми отговори, ще ви кажа, че всичко стана така, както тя каза. Заедно сме и благодарение на Магда за малко не съсипах една истинска и хубава любов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.