04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Любовта ми се оказа илюзия


Здравейте! Казвам се Камелия Симова и съм на 37 години от Варна. Нямам семейство, но почти 12 години живях с един мъж, който ме нарани много.

В началото уж всичко вървеше нормално. Събрахме се да живеем заедно. Започнах и за дете да мисля, но явно за това съм мислела само аз. Никога не се примирих с неговите постоянни откази, но се опитвах да съм толерантна. Той все казваше, че има много работа. Виждаше се, че работи, защото носеше пари у дома, но се оказа, че не е била само работата.

Преди около две години разбрах, че той има любовница, от която има и дете. Няма да ви обяснявам какво изпитах и как се почувствах. Не искам да давам и подробности за всичките скандали, които последваха.

Тогава за първи път писах на Магда. Бях много отчаяна и обезверена. Не мислех, че някога ще се възстановя от нанесената ми обида. Но, ето че сега пак съм си предишната Камелия.

През тези месеци питах Магда за още някои неща. Не знам какво да ви кажа за нея. Аз от малка съм израснала без родители и Магда беше като един необходим съветник за мен.

Сега нямам мъж до себе си, но си имам прекрасно детенце. Родих го ин витро. Не мога да ви опиша какво е спокойствието и радостта в моя живот и колко осмислено е всичко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.