04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Завистливата ми съседка сега съжалява

Границите вече не ни разделят с любимия ми

Границите вече не ни разделят с любимия ми


Пентакълът на Магда ми помогна да се справя с тази добра, но досадна жена


Човешката завист може да причини големи нещастия. Добре че аз съм си непукист по природа, та много-много не ми пука. Но комшийката се оказа по-корава, отколкото предполагах. Не че е лош човек, имаме си приказката с нея, но много завижда. Без да иска го прави, но се случва.

Онзи ден, например, дойде у нас, и 10 минути гледа една саксия, която имам, с цветето булчински венец. Ами малко след като си тръгна, цветето падна от перваза, ей така както си стоеше, а то си стои там от пролетта. Нито аз съм го местила, нито тя го пипала, но е факт, че цветето падна. И това е само един пример. Представете си какво се случва, когато не се радва на цветята ми, а на мен или на детето. Ами то толкова често боледува, че нищо чудно и в това да има нещо от нейните уроки.

Пентакълът от Магда се оказа единственото решение на проблема. Пробвах със светена вода, пробвах с други амулети – нищо не се промени. Единствено пентакълът на гадателката направи това, което исках. Без да съм казвала или правила каквото и да е, тя престана да идва у дома. Сега се виждаме само пред блока или случайно в магазина и съм много по-добре. Нито ме боли глава, нито се притеснявам, нито имам някакви други грижи. Знам,че Магда е направила нещо в пентакъла, та да държи тази жена далеч от мен и съм й много благодарна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.