Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Аз имам воля! Щом имам воля, имам всичко! : Магда: ясновидство, хороскопи
02.12.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Аз имам воля! Щом имам воля, имам всичко!

Волята дава желание за живот, снимка: Интернет


Трябва да кажа, че едно от нещата, които ме провокираха да напиша това писмо е именно гадателката Магда

Волята дава желание за живот, снимка: Интернет

Писала съм й всичко на всичко три пъти. И трите пъти тя не спря да ме изненадва. Не заради нещата, които ми позна и онези, които ми предрече. Не… Тя е много умна жена. Успя някак да ме мотивира и да повярвам в себе си. Защото се оказа, че е много лесно да правиш сам онези неща, които искаш да ти се случат.

Аз бях много отчаяна. Стана така, че съпругът ми ме напусна и аз останах сама с детето. Много трудно ми беше. Започнах да се справям някак с парите. Работех на две места. Обаче дойде един момент, в който се усетих, че от работа нямам време да живея. Детето порасна, завърши, аз останах сама и продължих да работя. Нищо друго не правех. Все едно бях някакъв робот.

Имах желание да се запозная с някой. Нито съм грозна, нито съм глупава. Но явно обичам да се нося по течението. А моето течение беше работата. Магда беше тази, която ми помогна първо да повярвам в себе си, а след това да видя, че има и друг живот. Тази възрастна, глуха жена ми даде убеждението, че има за какво да се живее.

А това е много важно. Почти толкова важно, колкото и надеждата. А когато има надежда, има и вяра. Имаме ли вяра, ще дойде и любовта. Но без воля не можем да имаме нищо.

Ето това ме научи Магда и аз съм й много благодарна. Споделям това с вас, защото искам повече хора да имат щастието и спокойствието, което имам и аз сега.

Анна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.