17.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Тя имаше друг мъж в живота си

Магия замалко не ни уби

Магия замалко не ни уби


Казвам се Явор Стоянов и съм от София. Писах на Магда с молба да ми каже как ще се развие връзката ми с едно момиче. Тя е много специална за мен. Заедно сме от почти две години, обичаме се, но въпреки това още не сме се събрали да живеем под един покрив.

Тя имаше друг мъж в живота си
Тя имаше друг мъж в живота си

Яна е всичко онова, което искам от живота. Но има друг мъж в живота й. Тя твърди, че са само приятели, но въпреки това аз много я ревнувам от него. Яна ми е разказала всичко за техните взаимоотношения. Исках Магда да направи така, че по някакъв начин този мъж да престане да й влияе. Исках той да се махне от живота й. Ясновидката каза, че не бива да се страхувам от него, обясни ми точно каква е работата между тях и се оказа, че Яна изобщо не ме е лъгала за него, но аз не мога да спра да я ревнувам.

Няма да крия като си призная, че заради него още не сме се събрали да живеем заедно. Аз искам това да стане след като той изчезне от живота. Знам, че това няма да стане и че аз трябва да се настроя така, че да ги приема тези неща. Много ми олекна след като Магда ми потвърди онова, което тя ми е казвала и след като разбрах, че не ме е лъгала. Но вие ми кажете, нормално ли е това? Аз не искам всяко трето изречение да започва със „Свилен каза еди какво си“, „Свилен това, Свилен онова…“. Все едно аз съм никой. Много я обичам, но това ме обижда.

Магда е много добра жена, има много способности и е много мъдра, но аз нали съм зодия Овен и не мога да се примиря, че нещата стоят пои този начин. Сега съм малко дистанциран към моето момиче, точно когато имам нужда от нея, тежко ми е, но знам че така трябва. Магда ми каза, че тя ще направи първата крачка и тогава аз ще й кажа онова, което Магда ме посъветва, дано поне малко се дистанцира от този Свилен.

Това е моето писмо и моята история. Тя все още не е приключила, но аз пак ще пиша, за да ви се похваля какво се е случило.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.