19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Сдобрих се с най-добрия ми приятел

Сдобрих се с най-добрия ми приятел

Сдобрих се с най-добрия ми приятел


Имахме много разногласия, дори се скарахме жестоко

Всъщност, ние винаги сме се карали и виковете между нас понякога са били и доказателство за любов. Знам, че това звучи странно, но той е мъж, а съм жена и въпреки това сме само приятели и то от доста дълго време. Имаше един период, в който не си говорихме и точно тогава писах на Магда. Много ми липсваха неговите викове, неговото непрекъснато мърморене… Ясновидката каза, че жена му била причина, ревнувала, милата… Ами тя го ревнува непрекъснато и от всичко – аз каква вина имам за това?

Сдобрих се с най-добрия ми приятел
Сдобрих се с най-добрия ми приятел

Понякога си мисля, че тази наша връзка не е случайна, защото ние наистина се разбираме много добре. Но винаги сме си имали проблеми с половинките, които не разбират това, че ние сме си само приятели. Да, обичаме се, но кой не обича най-добрия си приятел?

Магда успя по някакъв начин да ме убеди тогава, че не съм права. Пречупи ме, въпреки че бях решила ако той дойде и се обади – добре, ако ли не… тая моя пуста гордост много ми вреди не знам какво да правя, но си нося кръста.

Искам да кажа на всичко онези, които се чудят дали всички гадателки са един дол дренки. Те всъщност не се чудят, те направо така си мислят. Магда не е такава, тя е съвсем различна жена. Аз съм млада и образована и знам, че подобни хора като нея не са много. То не стига само да виждаш в бъдещето, трябва и подход. Затова искам да й благодаря сега, че ми даде ценните съвети, които спасиха приятелството ми и ми върнаха комуникацията с човек, който наистина ценя.

Цецка Граданска от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.