27.02.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми помогна да превъзмогна срамежливостта


Казвам се Надка Стоянова и съм на 26 години. Родена съм в малък град, но отидох да уча в София и там останах. Докато бях студентка никой не ми обръщаше внимание. А и аз почти не разговарях с другите. Живеех в една стая сама.

После обаче тръгнах на работа, а там колегите ме гледаха под лупа едва ли не. А работата ми е такава, че изисква да общувам с клиенти. Аз съм много срамежлива. Ако някой не ме заговори, не си правя труда, а има и моменти, в които се изчервявам от главата до петите. Такава съм си от малка. Затова и с мъжете не случих, едно гадже не можех да завъртя като останалите момичета. Разбира се, не винаги съм такава, но има моменти, в който направо се капсулирам.

Аз не искам да знам какво ще ми се случи с живота, нито какво ме очаква. Писах на Магда, за да ми помогне да съм малко по-естествена и отпусната, да не съм като някое дърво. Ходех веднъж при един психолог, който ме прати на курсове или на танци да се запиша, така съм щяла да се социализирам според него. Послушах го. Ходех известно време на салса, но беше прекалено шумно и изморително.

От една приятелка бях чувала, че гадателката е много знаещ човек и помага при всякакви ситуации. Аз й писах. Казах й как са нещата при мен, обясних й всичко. Не съм я питала за бъдещето, но тя и това ми каза. Не мога да ви опиша какво всъщност представлява писмото – всяка сутрин си го препрочитам и тръгвам много по-уверено напред. Може да ви се вижда смешно, но Магда ми помогна да вдигна глава и да гледам хората срещу себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.