13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Светът е чудесно място и добрите неща постоянно се случват


Колкото и да е трудно, изход винаги има

Здравейте, аз съм на 30 години, но мога да кажа че през живота си съм видяла повече лошо, отколкото хубаво. И въпреки това не съм се отчаяла.

Казвам се Стойка Капкова и съм от едно село, което е близо до Монтана, но сега живея в чужбина. Имам годеник тук, с който живеем добре, макар и не щастливо. В България остана всичко онова, което обичам, най-вече родителите ми и приятелите ми. Когато дойдох тук, в Швеция, приех това място като някакво заточение. Сега е само предизвикателство, защото знам, че трябва да се справя.

Родителите ми не работят и аз трябва да им помагам, затова избрах да замина някъде навън, вместо да се мъча в България. В момента съм добре финансово, но съм много далече и не мога да си пътувам често. Освен това, имам няколко заболявания, които от време на време ме притесняват и във връзка с тях писах на Магда, за да разбера дали и какво развитие ще има по този въпрос.

Гадателката ми каза и много други неща, които ми дадоха надежда, че лошото в моя живот е свършило и напред ме очакват само хубави неща. Знам, че животът не може да е само бяло или само черно, но поне съм сигурна, че ще имам силата да променя онова, което ме тревожи и да изляза на чисто и на светло. Магда ми даде и много съвети, каза ми неща, които мога да направя сама, за да не чувствам чак толкова друсането на моята кола по стръмните пътища на живота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.