04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имах нужда от промяна


Пиша ви това писмо, за да се освободя от миналото и да благодаря на Магда за хубавото писмо, милите думи и надеждата, която ми даде. Искрено се надявам всички хубави неща, които ми е написала за бъдещето да се изпълнят, защото в миналото си, а и сега имах доста неблагополучия.

С моя мъж сме семейство отдавна. Имаме едно голямо дете, на 18 години. Мъжът ми е много кротък и работлив човек. Аз съм на 38 години и в момента съм бременна. Много исках това бебе и много се надявам да е момиче, защото вече имаме син, а и на мен мечтата ми е да си имам дъщеря. Не сме спирали да пробваме да го направим това бебе и точно когато се бях отчаяла, че може и да не се случи, аз забременях.

Не сме имали семейни проблеми, но цял живот ни е било трудно. Той смени много работи, аз 20 карам с една учителска заплата. Не че искам милиони, но поне известно време да живеем нормално и без да се притесняваме. Вече все по-рядко намирам смисъл да обяснявам на децата, че има надежда някаква, а и те макар и малки, разбират повече от нас, възрастните.

Трябва да има повече такива хора като гадателката Магда, хора чисти и добри, които да дават надежда. Защото какво е животът без нея? Как изобщо да намираме сили да се събуждаме сутрин без надежда?

Аз съм сигурна, че един ден няма да има и спомен от горчилката, която сега ми засяда в гърлото. Само да сме здрави и да ни се роди живо и здраво детенце.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.