Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Любовта не ме подмина : Магда: ясновидство, хороскопи
22.05.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Любовта не ме подмина

Любовта не ме подмина

Любовта не ме подмина


Здравейте, искам да споделя моята история с вас, за да ви кажа колко много съм щастлива и да благодаря на Магда за всичко, което направи.

Любовта не ме подмина
Любовта не ме подмина

Аз съм на 26 години и досега почти не съм имала сериозно гадже. Все си казвах, че има време, все гледах с уроците да наваксам. Отделно и родителите ми са много амбициозни и това допълнително ме отказваше да живея живота си така, както повечето ми съученици го живееха.

Но се преместих в друг град да уча и останах малко по-свободна. Мислех си, че като съм далеч от нашите, нещата ще бъдат малко по-различни, ще срещна някое момче, но не стана така. Колежките ми вече имаха семейства и деца, аз не че бързам, но ще е хубаво поне да имам някакъв човек до себе си. Такива неща си мислех тогава.

Писах на гадателката Магда именно заради това. Питах я дали ще срещна някой, който да е с мен за малко повече от месец, дали ще има нещо сериозно между нас. Тя ми отговори доста подробно, обясни ми защо нещата между мен и мъжете не са се получавали така, както аз съм ги искала и къде сме се разминавали.

Това беше преди около година и половина. Сега имам сериозен приятел, с който живеем заедно от 9 месеца, много добре се разбираме и всичко е така, както аз си го представях. Благодарение на Магда коригирах някои грешки, които бях допускала и не се страхувам, че ще остана сама. Любовта действително не ме подмина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.