06.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Да живееш в съмнение е страшно!

Да живееш в съмнение е страшно!

Да живееш в съмнение е страшно!


Той започна да ми изневерява малко след като се роди синът ни

Казвам се Моника Симеонова и съм на 28 години от Сливен. Бившият ми съпруг беше причината да пиша на гадателката Магда. С него сме заедно още от училище, заедно бяхме и студенти в София, там станахме семейство, там се роди и нашия малък син. Аз сега се преместих при родителите ми.

Да живееш в съмнение е страшно!
Да живееш в съмнение е страшно!

Никога преди това не сме имали проблеми. Не сме се карали, не сме си повишавали тон. Имахме най-прекрасната любов, но всичко свърши. Любовта ни умря като отрязана с нож.

След като родих той започна нова работа и там е стартирал афера с една от колежките му. Дори не си направи труда да ме лъже – правеше всичко открито и пред всички.

Колко му говорих тогава, как ли не го увещавах, нищо не помогна. Един ден той просто ни напусна. Аз изпаднах в депресия. Тогава реших да се посъветвам с гадателката Магда. Намерих я в интернет. Беше ми много удобно, защото не ми се излизаше от нас, не ми се ходеше никъде, а така можех да си кажа болката и да получа отговор, без да чакам на някакви досадни опашки и да виждам други отчаяни хора като мен.

Магда ми каза много неща, както за миналото, така и за бъдещето. Има нещо много мило в тази жена, не я познавам, но през цялото време ми говореше така, все едно ми е баба. От нея разбрах, че каквото и да става човек не бива да спира любовта и уважението към самия себе си. Тя не го каза точно така, но не ми се иска да я цитирам точно, тъй като това се отнася за мен и е много лично.

Благодаря на сътрудниците й, които също са много мили и внимателни хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.