18.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не си затворих очите пред неправдата


Едни мои колежки много ме тормозеха

Сега аз вече съм им бивша колежка, но защо трябваше да се случва всичко това? Разбих си нервите, загубих си съня и то заради едната черна завист. Но Господ вижда, той не забравя и ще накаже всички, които по една или друга причина са пристъпили волята му.

Няма да си казвам името, че градчето ни е малко и ще се разчуе, а аз не искам да си имам разправии с подли душички. Всичко тръгна от там, че аз не само си изпълнявах нормата, която ни поставяха, но си взимах и допълнително работа, като това ми носеше пари отгоре върху заплатата.

Тия двете не спряха да злословят, не престанаха да ми саботират работата и да ме клюкарят пред началниците. Затова напуснах. Намерих си по-добра работа в съседния град – хем повече пари дават, хем е по-спокойно и превоз са ни осигурили хората.

Писах на Магда най-вече заради тия двете. Не може да си представите какво е да те тревожат на работното място. То ти се отщява и работа, и живот и всичко. Поръчах си пентакъл, леля Магда ми разгада за бъдещата работа, тя ми даде доста насоки и сега съм хем доволна, хем спокойна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.