04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магия замалко не ни уби

Магия замалко не ни уби

Магия замалко не ни уби


Пиша ви вече много по-спокойна и уверена, както ви бях обещала

Аз се извинявам за предишното ми писмо, но то беше малко подранило. Някои работи бяха неясни още. Сега за Магда да ви разкажа.

Магия замалко не ни уби
Магия замалко не ни уби

Казвам се Пенка Стоименова и съм от Северна България, едно монтанско село. Сега живея в Стара Загора. Имаме къща с моя съпруг, в която сме аз, той, децата и семейството на брат му. На два етажа е къщата, ние сме на първия етаж. Имаме си и отделни дворове, тъй като къщата е и с два входа.

Преди няколко месеца намерих две счупени яйца на стълбите. Ама не така, да са паднали, а нарочно пречупени на две и сложени най-отпреде.

След това разбрах от една близка, че зълва ми ходи на гробището да прелива вода над гроба на баща й и след това пръска с нея където свари по нашата къща. То болести ли не бяха, то неблагополучия ли не ни сполетяха…Както и да е.

Аз писах на пророчицата Магда да ми помогне. Много не ни вървеше, мъжът ми даже катастрофира с колата, пак добре че беше малкия дявол, с потрошени ламарини се разминахме само.

Магда ми каза, че тая усойница ходила и при друга жена магия да ми прави, с пръст от гробищата. Турих пепел и на това, още повече, че Магда много ми помогна, каза ми какво да направя, как да сторя и как да се държа с нея, така че да не ми навреди.

Е, няма да ви казвам как й се върна всичко. Аз даже не злорадствам, защото дечицата много ги обичам, край мен са отраснали и с нищо не са виновни.

Така че леля Магда да е жива и здрава, помогна ми жената. Сега се е кротнала онази, гък не смее да каже…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.