04.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Излъгах го, че съм това, което не съм

Излъгах го, че съм това, което не съм

Излъгах го, че съм това, което не съм


Много исках да имам един мъж, който беше невъзможно да е с мен

Той е доста по-млад от мен. Аз го познавам, но той не знаеше, че съществувам. Поне доскоро беше така.

Излъгах го, че съм това, което не съм
Излъгах го, че съм това, което не съм

Моята история е много дълга, затова накратко ще ви кажа само основните неща, които ми се случиха и които ме провокираха да пиша на Магда.

Много харесвах едно момче от нашия град, Р. Той е малък град, затова нито името ще си кажа, нито неговото, защото всичко мина и не ми се иска пак да слушам приказки.

С. е по-малък от мен. Доста по-малък, цели 12 години. В началото го харесвах и мислех да му кажа, но не можех, защото го виждах всеки ден, виждах как се закача с другите момичета, които са на по 20-22 години. И така си го обичах мълчаливо повече от година. Е, не съвсем мълчаливо. Направих си фалшив профил във Фейсбук и започнахме да си говорим. Не мога да ви опиша колко щастлива бях, когато му разкрих чувствата си и той каза, че изпитва същото.

Но аз не бях аз… И от тук започна драмата. Няма да ви описвам какво е да го виждаш всеки ден и да не можеш да го докоснеш. Питах мои приятелки, по разни форуми писах и накрая намерих този сайт на тази добра жена Магда.

Не мога да ви опиша колко ме зарадва нейния отговор и съветите й колко ми помогнаха. Всичко изглеждаше толкова просто, отговорите бяха едва ли не в самата ми глава, но не съм можела да ги видя ли, да ги формулирам ли правилно – и аз не знам.

В крайна сметка му казах всичко. Не ме питайте как, това си остава наша тайна с Магда. Всичко стана постепенно и много хубаво. Сега със С. сме много щастливи.

Не се колебайте, пишете на пророчицата. Понякога последната надежда се оказва началото на нещо много красиво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.