нд. май 31st, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Всичко стана заради париС приятелката ми бяхме заедно четири години

Не можахме да стигнем до сватба. Парите ни разделиха. Сега имам много пари, но нямам нея. На Магда писах, защото бях в голяма безизходица. Моята приятелка постоянно ми натякваше, че съм без пари, че нямам работа, че на едно кино не мога да я заведа. А аз я обичах. Много я обичах.

Всичко стана заради пари
Всичко стана заради пари

Казвам се Исмаил Бекяров и съм на 28 години от Разград. Нека чете тук, нека види какво направих заради нея. Даже на Наталия Симеонова писах, исках да я изненадам, но ми върнаха писмото, защото нямало вече такова предаване.

Ами няма, то и нашето предаване с Руска свърши. Съжалявам, защото сега имам възможност не само на кино да я заведа, но… Минаха две години оттогава и още не съм я забравил.

Пиша това защото се сетих какво ми беше казала леля Магда и как всеки път като ми беше криво препрочитах писмото й. Всичко се нареди така, както тя каза. Даже и за Руска позна, нищо че аз тогава не й повярвах. Мъдър човек е Магда, много ми помогна, с ръка на сърцето го казвам.

Добре, че има хора като нея. Преместих се в друг град, работя, всичко си имам. Вярно, сам съм, но и това ще се нареди. Знам, защото Магда ми каза. Нито за миг не съм губил надежда.

Искам да се извиня за предишното си писмо, което пратих преди около година и нещо. Бях ядосан тогава и не знаех какви ги върша.

Пожелавам на всички много здраве и щастие на хората, които помагат Магда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.