18.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Всичко стана заради пари


С приятелката ми бяхме заедно четири години

Не можахме да стигнем до сватба. Парите ни разделиха. Сега имам много пари, но нямам нея. На Магда писах, защото бях в голяма безизходица. Моята приятелка постоянно ми натякваше, че съм без пари, че нямам работа, че на едно кино не мога да я заведа. А аз я обичах. Много я обичах.

Всичко стана заради пари
Всичко стана заради пари

Казвам се Исмаил Бекяров и съм на 28 години от Разград. Нека чете тук, нека види какво направих заради нея. Даже на Наталия Симеонова писах, исках да я изненадам, но ми върнаха писмото, защото нямало вече такова предаване.

Ами няма, то и нашето предаване с Руска свърши. Съжалявам, защото сега имам възможност не само на кино да я заведа, но… Минаха две години оттогава и още не съм я забравил.

Пиша това защото се сетих какво ми беше казала леля Магда и как всеки път като ми беше криво препрочитах писмото й. Всичко се нареди така, както тя каза. Даже и за Руска позна, нищо че аз тогава не й повярвах. Мъдър човек е Магда, много ми помогна, с ръка на сърцето го казвам.

Добре, че има хора като нея. Преместих се в друг град, работя, всичко си имам. Вярно, сам съм, но и това ще се нареди. Знам, защото Магда ми каза. Нито за миг не съм губил надежда.

Искам да се извиня за предишното си писмо, което пратих преди около година и нещо. Бях ядосан тогава и не знаех какви ги върша.

Пожелавам на всички много здраве и щастие на хората, които помагат Магда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.