04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Животът ми е толкова тъжен!

Животът ми беше толкова тъжен!

Животът ми беше толкова тъжен!


Това бяха думите, които си повтарях почти непрекъснато

Преди една година аз нямах нищо общо с това, което съм в момента. Казвам се Надежда и съм на 20 години. Живея в малък град, затова предпочитам да бъда за вас просто Надежда.

Животът ми беше толкова тъжен!
Животът ми беше толкова тъжен!

Още от малка се научих да се справям сама, тъй като родителите ми нямаха помощ отникъде. Отгледаха мен и брат ми напълно сами – без роднини, без близки. Аз нямам село като другите деца, нямам баба, въпреки че е жива. Родителите на баща ми и до ден днешен не му говорят, другите ми баба и дядо са починали. Само мама, татко и батко сме, колкото и весело да ви звучи тази рима, сетя ли се за това, винаги избухвам в плач.

Много е лошо да си сам. Мен така ме тормозеха в училище, че ми е идвало да си хвана чантата и да замина някъде. Но издържах. Започнах работа в нашия град, в един цех за производство на сладки, шоколадова паста и разни други неща за сладкарската промишленост. Там се запознах с едно момче. Много ми хареса, много ми допадна, но си траех. Усещах, че и той не е безразличен към мен, дори напротив. Но нали градът ни е малък и приказките са големи, клюките по мой адрес явно са стигнали и до него, та затова пазеше дистанция.

Случайно попаднах на сайта на леля Магда, аз бях чела и във вестниците за нея, и реших да й пиша. Не са много хората, които могат да направят това, което тя направи за мен. Дюа не кажа, че едва ли има такива хора. Господ й е взел едно, но й е дал много повече. Съветите й са безценни, онова което ми каза за бъдещето така ме мотивира, че сега не само сме заедно с моето момче, но мислим и да се махнем оттук. Скоро подадохме документи за зелена карта и вече знам, че ще успеем.

Не се колебайте, не го мислете, попитайте Магда и тя ще ви каже всичко онова, от което имате нужда. Една добра дума никога не е излишна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.