Пентакълът на Магда сбъдна моята мечта

Никога не съм вярвала на врачки и магии. Повече от месец обаче харесвам едно момче. Петър е с 2 години по-голям от мен. Опитах какво ли не за да бъда с него, но той сякаш не ме забелязваше. Попаднах случайно на този сайт и прочетох за тези пентакли. Реших да опитам. Къде ли не съм ги похарчила тези 50 лв. Поръчах си Пентакъл за изпълняване на желанията. До няколко дни ми го изпратиха. Някаква хартийка, ламинирана, с някакви значи по нея. Честно да си кажа никак не ми вдъхна доверие. Все пак го сложих в портфейла си, както пише в указанията. На третия ден вече бях убедена, че тези са поредните шарлатани, които прибират парите на хората.

Вечерта бях с приятелки на кафе, когато Петър се появи. Седна направо при мен. Още щом го погледнах и разбрах, че нещо се е променило. От тогава мина седмица. Всеки ден сме заедно. Когато го попитах защо чак сега се случи това, отговорът му ме втрещи – „сякаш прогледнах онази вечер”

Не зная дали има нещо общо с пентакълът на Магда или е просто късмет. Истината е обаче, че повече никога няма да го извадя от портфейла си.

Благодаря ти Магда.

Валя Стаменова, 17г – София

1 коментар to “Пентакълът на Магда сбъдна моята мечта”

  1. Димо Иванов

    февр. 22. 2011

    Ако е било просто късмет, то да знаеш, че ще е било АДСКИ ГОЛЯМ късмет !!!

Добавете коментар