Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Аз примирах, а дъщерите ми изпадаха в истерия : Магда: ясновидство, хороскопи
12.06.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Аз примирах, а дъщерите ми изпадаха в истерия


Майка съм на две дъщери. Едната е на двадесет и девет, а другата на двадесет и осем години. Аз от години съм вдовица, а те отдавна са полусираци. Въпреки това, успях да посрещна трудностите и дори да се издигна в службата. Работя с компютри и печеля добре. Дъщерите имат работа, но са неомъжени. Не бяха щастливи и пренасяха разочарованията си вкъщи. И трите живеем в едно жилище и въпреки че много се обичаме, вече изобщо не се погаждахме. Не знаех какво ставаше, но цялата кооперация всекидневно беше свидетел на ужасните ни скандали. Ставаше от лошо по-лошо. Когато се успокоявахме, си давахме сметка и си обещавахме повече да не излагаме здравето и живота си на опасност – аз съм с болно сърце, едната ми дъщеря е оперирана от тумор, а другата има страхова невроза. С кавгите вече се довършвахме. Нямахме обяснение защо го правим, след като после съжалявахме и всеки път се заричахме, че никога повече няма да се „самоубиваме“ с нашите разправии. Дразнехме се неспирно, обяснявахме се. обвинявахме се, не един път на някоя й прилошаваше, после си помагахме. Гълтахме успокоителни и така – до следващия скандал. Самата аз съм правила опит за самоубийство, оттогава стана като че още по-лошо. Двете ми деца или ме обвиняват за това. или пък се страхуват до полуда да не повторя опита си. Но когато огънят помежду ни пламнеше, като че ли всички обезумяваме и така до безкрай. Сигурно е, че това щеше да има лош край, но не бе по силите ни да се справим сами.

В тази патова ситуация като по чудо ни хрумна, че работата не е чиста и не всичко се дължи на битовите ни проблеми. Аз изразих съмнение, че някаква мистерия, прокоба или зло влияние спомага за самоунищожението ни. Голямата дъщеря се зае да издири подходящ човек, който да разгадае случващото се.

В случая това се оказа голямата наша благодетелка – Магда, с която щастливия случай ни срещна. С нейната намеса, указания и предмети, енергизирани с мощната й положителна енергия, нашето семейство сложи крaй на необяснимите битки.

Стефка Пижева, 51 г., Габрово

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.