25.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда спаси бизнеса ми


От много години живея със семейството си в САЩ и имаме бизнес, който в началото тръгна много добре. Помагахме на много българи да се адаптират по-бързо и лесно в страната на неограничените възможности. Никога дори и през ум не ми е минавало, че някой от хората, на които съм помагал толкова много, ще ми завиди и ще пожелае да ме види съсипан. Истината е, че в един момент бизнесът ми тръгна назад – работехме двойно по-усърдно, а в края на месеца излизах на загуба. И така няколко месеца.

Наши роднини в България ни дадоха координатите на известната пророчица Магда и така се свързахме с нея, т.е. съпругата ми. Винаги съм смятал разните гадатели, ясновидци и пр. за шарлатани, но след като прочетох отговорът й останах удивен. Беше посочила точният човек, който е причина за западането на нашия бизнес, както и какво точно трябва да предприемем за да спасим остатъка от него. Жена ми изпълни точно инструкциите й, изпълняваше някакви ритуали всяка сутрин и вечер, докато се изчисти домът ни от отрицателната енергия и съвсем скоро нещата започнаха да потръгват. Един по един проблемите намираха своето решение. Магда изпрати и един амулет със специална защита, който държа в офиса си и не знам дали от него, но семейният ни бизнес се разрасна и върви по-добре от когато и да било.

Иван Иванов, Чикаго, САЩ

2 thoughts on “Магда спаси бизнеса ми

  1. Моля, запознайте се с условията ТУК, преди да пращате коментари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.