18.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Малката ми дъщеря не е зависима от компютъра


Майка съм на ученичка в осми клас. Ходим с мъжа ми на работа и не бяхме съвсем наясно по колко време седи пред компютъра. Дори се радвахме, че като другите деца и тя се оправя безпроблемно с компютъра, а и както ни уверяваше, си търсела материали за уроците. Но детето ми започна да се заседява пред компютъра си през всичкото време на денонощието, с изключение на това, в което спи или е на училище. Съботите и неделите-също. Ако се отбие до кухнята, за да хапне, го прави набързо и отново се залепя за него. Ако я помолим де седне до нас, то тя го прави с нежелание, разсеяна е и нервничи.

В разговор спомена, че нищо друго не в интересува и това е нейният свят. За приятелски събирания, разходки, игри и други нормални забавления и дума не можеше да става. Побледня, лицето й стана изпито и обтегнато, очите – зачервени. Опитахме и с добро, и с лошо. Нищо. Гледаше ни невиждащо и само чакаше да я оставим на мира. Това продължаваше цяла една година Чела съм страшни неща за дългите занимания с компютъра, дори за зависимостта от него. Но едно е да четеш, а друго да го изпитваш на гърба си и да не си в състояние да повлияеш на нещата. Страхувахме се, че неадекватността й може да я наведе на непредвидими мисли и да я подтикне към необмислени действия. Още повече, че сподели голямото си разочарование от живота.

На тази възраст това звучи зловещо. А компютърът явно не беше решение, а по-скоро проблем.

Когато чухме, че компютърната зависимост е равносилна на тази от наркотиците и алкохола, направо се подлудихме. Губехме сякаш детето си. Другите зависимости се лекуваха с методи, които за нашета дъщеря бяха неприложими. Тя нямаше да се отдели от компютъра си за нищо на света. А и лекарства не са измислени.

Осведомихме се, че най-удачното лечение засега на наркозависимостта е чрез енергийно въздействие от специалисти екстрасенси. Хрумна ни, че и нашата зависимост може би ще се повлияе от това. И не се излъгахме. Пророчицата Магда успя да ни инструктира как да организираме ритуалите по разваляне на завсимости и ни снабди с протектор за енергийно въздействие, което да възвърне не детето нормалните влечения и интереси. Връзката с компютъра бе разсечена като със сабя. Тя е с него за час-два. Подобри настроението и успеха си.

Славянка Колева, Провадия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.