Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Магда спаси живота на цялото ми семейство : Магда: ясновидство, хороскопи
09.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда спаси живота на цялото ми семейство


Животът ни подлага непрекъснато на различни изпитания, а преодолявайки ги ставаме по-силни. Човек обаче не винаги може да се справи сам, особено когато има намесени зли сили. Тогава е най-добре да потърсим помощ от хора, които си разбират от работата. Случайността ме срещна с ясновидката Магда, на която ще съм благодарна цял живот.

Само за няколко месеца животът на цялото ми семейство коренно се промени. Имах чувството, че някой ни завидя на щастието и благополучието и изведнъж всичко тръгна наопаки. От години имаме семеен бизнес, който върви добре и постепенно се разраства. И двете ми деца се ожениха, имам внуци, прекрасен съпруг, с две думи имах всичко и се чувствах щастлива.

В един момент обаче всичко тръгна назад – мъжът ми катастрофира тежко и доста време беше в критично състояние. Слава богу все още има кадърни и съвестни доктори и след две успешни операции и дълъг възстановителен период, вече е добре.

Междувременно започнаха проблемите със сина ми. Какво му стана започна да попийва, закъсняваше вечер, вече не се разбираха така добре със снаха ми, макар че тя е чудесно момиче, увлече се по хазарта. Разделяха се няколко пъти, накрая стигнаха до развод. Колко му приказвах, нищо не помогна. Имах чувството, че дяволът се бе вселил в него. Стана неузнаваем.

Проблемите не подминаха и семейството на дъщеря ми. Делбата на един наследствен имот беше на път да съсипе брака й.

От многото напрежение и тревоги сънят ми изчезна, кръвното ми варираше, бях неспокойна и нервна. За капак на всичко обраха къщата ни, а бизнесът не вървеше така както преди – клиентите намаляваха с всеки изминал ден и все повече и повече задлъжнявахме към доставчиците. Непрекъснато се питах къде сгрешихме, чии грехове плащаме, че толкова беди изведнъж се изсипаха на главите ни.

Отговорът ми даде прочутата ясновидка Магда. Оказа се, че съседката, която смятах за най-добрата си приятелка, тази, на която споделях своите радости и тревоги, стои зад всичките нещастия, които се изсипаха над семейството ми. Заболя ме от предателството й. Никога не съм вярвала, че човешката завист и злоба може да бъде толкова голяма, че да пожелаеш нещастието и дори смъртта на хората, които са ти помагали и подкрепяли в трудни моменти. С помощта на Магда, следвайки стриктно безценните й напътствия развалих черната магия, която беше на път да ни погуби и извърших няколко изчистващи ритуала. Отново по нейна препоръка всички се снабдихме с безценните GSM-протектори, с които не се разделяме и до ден днешен.

Живка Пехливанова, с. Каменово

1 thought on “Магда спаси живота на цялото ми семейство

  1. Благодаря на Магда за изчерпателният отговор и ,че ми вдъхна вяра за моят живот!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.