07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Косата ми окапваше неспасяемо от люта клетва


Не знам дали има човек, който спокойно да понася факта, че изненадващо губи естественото си украшение – косата. При мен шокът от неочакваното ми, постепенно и коварно олисяване беше голям. Нямах никакви очевидни причини, млад съм, а и не съм наследствено предразположен. Дори си направих труда да обходя лекари дерматолози, ендокринолози и гастроентеролози. Резултатът беше плачевен. Техните заключения ме накараха да се почувствам безпомощен. За пръв път не бях никак доволен, че не откриха никаква причина за състоянието ми, защото щях да имам какво да лекувам. Щеше да ми остане и надеждата. Всъщност тя не ме напусна. Дори се превърна в амбиция. Не допусках и мисъл за примирение със злото. Държах да запазя имиджа си. На всяка цена.

Светна ми, че ни ми трябват лекари, а гледачка, лечителка, която да стори, ако трябва и е възможно, чудо. Имах късмет да ме свържат с невероятната Магда, която откри мистериозната причина за моите терзания. Както предполагах, нямах здравословен проблем. Но това, което и не подозирах е, че съм закъсал вследствие на злостна клетва. Разбира се, спомних си за тази случка, която бях забравил.

Проклятието ми беше изчистено. Вимателно наблюдавах и очаквах промените. Първо престана да ми се омазнява скалпът, после престанах да се потя и да ми лъска челото и накрая ми се освежи цялата глава. За да възвърна загубената коса по-бързо, изпих една доза от препоръчани ми от Магда билки. Окапването спря и с това приключи премеждието ми. Закупих си и амулет, зареден с биоенергията на лечителката, чието предназначение е да ме предпазва от енергийни атаки. Сега съм значително по-спокоен.

Антон Александров, 44 г., Омуртаг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.